Om oss

Vi har funnits i över tio år och är stolta över att ha många nöjda kunder som gärna kommer tillbaka. Vi är flexibla och lyhörda för våra kunders behov och önskemål och vi erbjuder tjänster  av hög kvalitet.

Carin Leven Vinqvist

Carin Leven Vinqvist

Tapetserare
Jag brinner för färg och form. Efter att ha testat andra hantverksutbildningar hittade jag tapetserarutbildningen på Nääs Fabriker. I den fantastiska miljön fick jag njuta av att lära mej detta hantverk och en massa om färg och form och design, ja väldigt mycket av det man behöver för att bli en bra möbeltapetsersre. Efter examen hade jag en bra praktikplats i ett år, innan jag startade min egen tapetserarverkstad 2010. Sedan dess har jag tagit hand om en mängd olika möbler, designmöbler, antika möbler och båtdynor.
070-237 79 89

Jag brinner för färg och form. Efter att ha testat andra hantverksutbildningar hittade jag tapetserarutbildningen på Nääs Fabriker. I den fantastiska miljön fick jag njuta av att lära mej detta hantverk och massor om färg, form och design, ja väldigt mycket av det man behöver för att bli en bra möbeltapetserare.

Efter examen hade jag en bra praktikplats i ett år, innan jag startade min egen tapetserarverkstad 2010. Sedan dess har jag tagit hand om en mängd olika möbler, designmöbler, antika möbler och båtdynor.

Britt-Marie Leven

Britt-Marie Leven

Sömmerska
076-029 91 47

Tyger och färger och textilt skapande har varit ett stort intresse under hela mitt liv. Jag har flera års sömnadsutbildning och lång erfarenhet av textil tillverkning och kan lösa de flesta textila utmaningar.

Under flera år tidigare har jag varit delaktig i hantverkskollektiv och tillverkat produkter till kunder på beställning. 

Jag har varit medarbetare till Carin sen vi startade och har under åren fått handledning och praktisk utbildning och en hel del erfarenheter av möbeltapetsering.

När det gäller båtdynor är min sömnadserfarenhet bra att ha.